Ετικέτες

, , , , , ,

Beautiful clean cosmetics woman  close up portraitΗ μεσοθεραπεία ανακαλύφθηκε στην Γαλλία από τον Piston, και πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία έγχυσης βιταμινών, υαλουρονικού και άλλων φαρμακευτικών ουσιών στην επιδερμίδα και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Το mesolift – μη επεμβατικό facelift – πραγματοποιείται με την βοήθεια της συσκευής mesomega γαλλικής προέλευσης και με την επιλογή της τεχνικής nappage.

Ο συνδυασμός mesomega με nappage δίνει θεαματικά αποτελέσματα, όπως:

  • βελτίωση του τόνου και της σφριγηλότητας του προσώπου,
  • άμβλυνση λεπτών ρυτίδων,
  • λάμψη.

Διαδικασία Mesolift – Mesoglow 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Η θεραπεία πραγματοποιείται μετά την εφαρμογή μικρής ποσότητας αναισθητικής κρέμας όταν κρίνεται απαραίτητο. Η διάρκειά της είναι 30 – 45 λεπτά. Δεν υπάρχει πόνος. Η/Ο ενδιαφερόμενη/ος επιστρέφει αμέσως στις ενασχολήσεις της/του, και τίποτα δεν προδίδει την εφαρμογή του mesomega.

Αποθεραπεία – Χρόνος Ανάρρωσης Μεσοθεραπείας

Η αποθεραπεία είναι άμεση αμέσως μετά την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται καμία απολύτως προφύλαξη.

Επιπλέον Πληροφορίες – Συχνές Ερωτήσεις για το Mesolift

Η μεσοθεραπεία με το mesomega δίνει άμεσα αποτελέσματα (λάμψη), ενώ συνεχίζει να δρα αθροιστικά με τις επόμενες θεραπείες για 2 με 3 μήνες, δημιουργώντας νέο κολλαγόνο. Συστήνονται 4 – 6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 1 εβδομάδας ή περισσότερο.

Είναι τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας – Mesolift μόνιμα; Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας – Mesolift είναι μόνιμα.Επειδή το πρόσωπο συνεχίζει να υφίσταται τη φθορά του χρόνου, συστήνεται η συντήρηση του αποτελέσματος με 2 – 4 θεραπείες τον χρόνο.