Ετικέτες

, , , , ,

Το Vampire Lift, ως αυτόλογη μεσοθεραπεία, εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες των αιμοπεταλίων. Η αυτόλογη ανάπλαση δέρματος – PRP (Platelet Rich Plasma) αποτελεί μέθοδο που στηρίζεται στην διαδικασία της επούλωσης του τραύματος akmh_2όπου τα αιμοπετάλια του αίματος, παίζουν αρχικό και θελμελιώδη ρόλο στην έναρξη και εξέλιξη της επούλωσης και της παραγωγής κολλαγόνου. Στοχεύει στην ενεργοποίηση των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της ζωντάνιας του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί για την λείανση ρυτίδων και ελάττωση της χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού, για βελτιώσεις στις ουλές ακμής στο πρόσωπο, ράχη και στήθος όπως και στις ραγάδες του δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί για την επούλωση χρόνιων τραυμάτων, στη βελτίωση ουλών μετατραυματικών και ακμής, στην ανάπλαση του δέρματος και την επανάκτηση της ελαστικότητας του όπως και στην τριχόπτωση και αντιμετώπιση μορφών αλωπεκείας.

Γιατί ονομάζεται Αυτόλογη;
Είναι μεσοθεραπεία με τη χρήση του πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (Platelet Rich Plasma), του ιδίου του ασθενή. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο αυτη αναζωογονείται το δέρμα με την παραγωγη κολλαγόνου και νέων τριχοειδών. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που υπάρχουν στον οργανισμό μας. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που  έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα.

Η PRP μεσοθεραπεία προσώπου είναι επίσης αποτελεσματική στην μείωση των ρυτίδων και σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού στην επούλωση ουλών, καθώς οι αυξητικοί παράγοντες έχουν αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία, καθώς το δέρμα είναι εμφανώς πιο φωτεινό και ξεκούραστο. Επιπλέον,ο ασθενής  μπορεί να επανέλθει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.