Ετικέτες

, , , , ,

Η ενέσιμη λιπόλυση αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος lipolisis_h_633_451σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Μπορεί επίσης να βελτιώσει ασυμμετρίες που δημιουργήθηκαν έπειτα από λιποαναρρόφηση.

Η διαδικασία της ενέσιμης λιπόλυσης είναι απλή. Δε χρειάζεται καμία απολύτως προετοιμασία. Ξεκινάμε με την προσημείωση των περιοχών όπου θα εφαρμοστεί και θα εγχυθεί το προϊόν. Οι εγχύσεις είναι σχετικά ανώδυνες, και δεν χρειάζεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Η ουσία που χρησιμοποιείται είναι η φωσφατιδυλχολίνη (Phosphatidylcholine) που έχει την ιδιότητα να διαλύει τα λιποκύτταρα. Για την αντιμετώπιση του λίπους της κυτταρίτιδας (πιο επιφανειακό λίπος) ταυτόχρονα, εγχέουμε πιο επιφανειακά κοκτέιλ ουσιών που περιέχουν καφεΐνη, εκχύλισμα αγκινάρας και οργανικό πυρίτιο.

Χρειάζονται 4 – 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 7 με 15 ημερών για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μετά τις εγχύσεις δεν χρειάζεται καμία απολύτως προφύλαξη. Η επιστροφή στις καθημερινές ενασχολήσεις είναι άμεση. Συνιστάται δίαιτα χωρίς αλάτι, αρκετή ενυδάτωση από το στόμα με υγρά και μασάζ της περιοχής για τις επόμενες δύο ημέρες

Η  δίνει λύση σε μικρής έκτασης τοπικό πάχος, βελτιώνοντας τις αναλογίες του σώματος. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι εκείνοι που έχουν μικρό πρόβλημα τοπικού πάχους και δεν επιθυμούν χειρουργείο.

Μία εναλλακτική μέθοδος θεραπείας του τοπικού πάχους, ειδικά όταν έχει μικρή έκταση, και της κυτταρίτιδας. Επίσης, μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης.