Καθώς τα χρόνια περνούν, η περιοχή του λαιμού μας, αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει τις επιπτώσεις μειωμένης ελαστικότητας. Ο λαιμός είναι ένα κομμάτι που αν διατηρείται νεανικό μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι.προγουλι
Εκτός από τη σωστή διατροφή, την εφαρμογή αντηλιακού, και την άσκηση, τι άλλο μπορεί μια γυναίκα να κάνει για να επιβραδύνει την εμφάνιση των ρυτίδων; Διαβάστε 3 tips που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε νεότερη!
Peeling
– Αφαιρώντας το νεκρό δέρμα μία ή δύο φορές την εβδομάδα κάνοντας peeling είναι κανόνας για τη σωστή φροντίδα του δέρματος. Οχι μόνο μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, αλλά βελτιώνει την υφή δέρματος και καθαρίζει τους πόρους μας. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ενημερωθείτε για το χημικό peeling.

Ενυδάτωση
Θεωρούμε ότι η ενυδατική κρέμα είναι αρκετή, αλλά όταν προσπαθούμε να προστατεύσουμε είναι καλύτερα να διευρύνουμε την περιοχή. Το λεπτό δέρμα στο λαιμό μας είναι πολύ ευαίσθητο σε βλαβερές ακτίνες, γι ‘αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ενυδατώσουμε όλη την περιοχή προς το στήθος και το ντεκολτέ για την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ενημερωθείτε για το υαλουρονικό Restylane vital βαθιάς ενυδάτωσης και βελτίωσης της χροιάς και σφριγηλότητας του δέρματος και των χειλιών.

Κοιμόμαστε σωστά
– Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται για μερικούς ανθρώπους, όταν κοιμόμαστε ανάσκελα μπορεί να μας ωφελήσει! Μειώνουμε την πίεση και το τράβηγμα του δέρματος μας, οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας, το λαιμό και το στήθος μπορούν να ελαχιστοποιηθούν σημαντικά. Μπορεί να βοηθήσει ακόμα και το στήθος σας από χαλάρωση.